Plaats deze advertentie op FACEBOOK en TWITTER!

 

 

Glaszetter Haarlem

Omschrijving kringloop product(en)

Als uw raam kapot is, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt door een deskundige glaszetter. U hoeft niet verder te zoeken! De glasspecialisten van glaszetter Haarlem hebben jarenlange ervaring met alle soorten en maten glas. Wij zorgen ervoor dat uw ruitschade zo snel mogelijk deskundig wordt gerepareerd. Wilt u een ruit laten vervangen door een ander type glas? Ook dit doen onze glaszetters graag voor u! U kunt dag en nacht contact met ons opnemen voor informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn altijd open!

Meer informatie vindt u op: http://glaszetterdirect.nl/glaszetter-haarlem/

Advertentie referentie ID: 98586a78b20dc73

   

808 totaal aantal keer bekeken, 1 vandaag

  

Meer advertenties van gebruikte tweedehands spullen te koop...


Op zoek naar meerdere gebruikte tweedehands kringloopspullen zoals Glaszetter Haarlem ? Zoek dan verder op Kringlooptekoop.nl - Zelf gebruikte kringloopwinkel spullen te koop aanbieden? Plaats dan gratis een advertentie en verkoop ook spullen zoals Glaszetter Haarlem? - Trefwoorden: Gebruikte Glaszetter Haarlem - Tweedehands Glaszetter Haarlem - Glaszetter Haarlem te koop


Plaats gratis kringloop advertenties!

Om te reageren op deze advertentie dient u het onderstaande formulier in te vullen om contact op te nemen met de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

Andere kringloop spullen te koop geplaatst door DeSlotenmaker

Nieuw geplaatste kringloop van DeSlotenmaker »

Promoot deze advertentie!