Contact – over ons

Contact

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met info @ kringlooptekoop.nl
Wij zullen uw email z.s.m. beantwoorden.

Over ons

Ons doel
Kringlooptekoop.nl is een online marktplaats speciaal ingericht voor kringloopwinkel en kringloop spullen. Ons doel is het aanbod van kringloopwinkels zo uitgebreid mogelijk in 1 overzicht online weer te geven. Advertenties worden geplaatst door kringloopwinkels en consumenten die tweedehands spullen aanbieden. Zo brengen wij aanbieder en kopers van kringloopspullen bij elkaar! Kringlooptekoop.nl geen winstoogmerk. Wij verkrijgen inkomsten door middel van google advertenties. Van deze inkomsten worden de kosten voor hosting en het onderhouden van de website betaald.

Gratis en onbeperkt adverteren
U kunt bij ons 100% gratis 1 of meerdere advertentie(s) plaatsen inclusief website vermelding in 1 van de overzichtelijk categorien. Dit gaat snel en eenvoudig. Uw advertentie blijft 1000 dagen online waarna u gratis uw advertentietermijn kunt verlengen.

Promotie van uw advertentie op het internet
Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van onze website. Zoekmachine optimalistatie heeft een hoge prioriteit. Dit betekend dat uw geplaatste advertentie doormiddel van het zoeken op google snel wordt gevonden!

Ons bedrijf
Kringlooptekoop.nl
Bovenkarspel (NH).
Kvk nummer: 37141570
Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en exploitatie van advertentie websites.

Nieuws
6 April 2013: Kringlooptekoop.nl is online en klaar voor gebruik.